Rustfritt stålrørskli på flens

Rustfritt stålrørskli på flens

Rustfritt stål rør på flens Flens er delene som forbinder to rørender, flensforbindelse er definert av flensen, pakningen og bolt tre er koblet sammen som en gruppe av kombinert tetningskonstruksjon av den avtakbare forbindelsen. Pakningen blir lagt mellom de to flensene og deretter ...
Chat nå

Produktdetaljer

Rustfritt stålrør sklir på flens

Flens er delene som forbinder to rørender, flensforbindelse er definert av flensen, pakningen og bolt tre er forbundet som en gruppe av kombinert tetningskonstruksjon av den avtakbare forbindelsen. Pakningen tilsettes mellom de to flensene og festes deretter med bolter. Ulike trykkflenser, tykkelsen er forskjellig, og boltene de bruker er forskjellige. Når pumpe og ventil kobles til rør, er delene av utstyret også laget av tilsvarende flenseform, også kjent som flensforbindelse, vanligvis lukkede bolteforbindelsesdeler er også kjent som flenser, for eksempel tilkobling av ventilasjonsrør, denne typen deler kan kalles "del av flensetype", men denne forbindelsen er bare en del av en enhet, for eksempel forbindelsen mellom flens og vannpumpe, den er ikke unøyaktig kaller vannpumpe som deler av flensetype, men relativt liten ventil, den kan kalles som flensetypedeler.

Flensforbindelse er koblet til et par flenser, en pakning og noen bolter og muttere, pakningen settes mellom de to tetningsflatene til flenser, etter festing av bolter og muttere, når det spesifikke trykket på overflaten til pakningen når en viss verdi, pakningen deformeres, og fyll det ujevne stedet for tetningsflaten, gjør tilkoblingen tett uten lekkasje.

Det er tre typer smiende flenseforseglingsflater:

en flat tetningsflate er egnet for miljøet når trykket ikke er høyt og mediene er ikke-giftig.

b, den konkave tetningsflaten er passende for miljøet, og trykket er litt høyere.

tetningsflate for tunge og noter er egnet for miljøet som er brennbart, eksplosivt, og mediene er giftige, trykket er litt høyt.


Rask introduksjon av rørslip i rustfritt stål på flens
Punkt Flens i rustfritt stål, rørflens i rustfritt stål
Standard

ANSI, ASME, DIN, BS, JIS, GB, ISO osv

Materiale

310S, 310,309,309S, 316,316L, 316Ti, 317,317L, 321,321H, 347,347H, 304,304L, 302,

301,201,202,405,410,420,430,904L osv

Type

Tallerkenflens, flat flens, glid på flens, sveisende nakkeflens, lang sveis nakkeflens,

Blindflens, sveiseflens med sokkel, gjengeflens, skrudd flens, skjøtflens osv.

Tilkoblingstype Hevet ansikt, flatt ansikt, ringetype ledd, fang-ledd ansikt, stort hann-hunn, lite hann-hunn, stort tungespor, lite tungespor osv.
Størrelse 1 '' og 1/2 '' ~ 120 '' (DN40-DN3000)
Betalingsperiode T / T, L / C, West Union, Money Gram osv
Pakke Standard eksport av treetui eller som du ba om
applikasjon Det brukes vanligvis i konstruksjoner, petroleum, kjemisk industri, kraft, skipsbygging, papirfremstilling, metallurgi, vannforsyning og avløpsarbeid, lett og tung industri, rørleggerarbeid og elektrisk etc.

Stainless steel pipe slip on flange

Hvis du er fornøyd med vårt rustfrie stålrør på flens, er du velkommen til å bestille hos oss. Som en av de beste produsentene og leverandørene av rustfritt stål albue og flenser i Kina, har vi bulk-salgsprodukter på lager etter eget valg. For detaljert kjemisk sammensetning og gratis prøve, kontakt fabrikken vår nå. Konkurransedyktig pris og god service tilbys.

Forespørsel