Rustfritt stål flenser

Rustfritt stål flenser

Rustfritt stålflenser Hva brukes en flens til? En flens er en metode for å koble rør, ventiler, pumper og annet utstyr for å danne et rørsystem. Det gir også enkel tilgang for rengjøring, inspeksjon eller modifisering. Flenser er vanligvis sveiset eller skrudd. Flensfuger er laget ved å bolte ...
Chat nå

Produktdetaljer

Rustfritt stål flenser

 

Hva brukes en flens til?

En flens er en metode for å koble rør, ventiler, pumper og annet utstyr for å danne et rørsystem. Det gir også enkel tilgang for rengjøring, inspeksjon eller modifisering. Flenser er vanligvis sveiset eller skrudd. Flensede ledd er laget ved å bolte sammen to flenser med en pakning mellom dem for å gi en tetning.


Bruksområder for kompakte flenser

Startkostnadene for den teoretiske kompakte flensen med høyere ytelse er uunngåelig høyere enn en vanlig flens på grunn av de nærmere toleransene og betydelig mer sofistikerte design- og installasjonskrav. For eksempel brukes kompakte flenser ofte i følgende applikasjoner: undervannsolje og gass eller stigerør, kaldt arbeid og kryogen, gassinjeksjon, høy temperatur og kjernefysiske anvendelser.


vi produserer flenser av karbonstål og flenser i rustfritt stål i henhold til ISO9001-2000.

1), Størrelser: 1/2 tommer-48 tommer, DN15- DN1200

2), Materiale: 304, 306, 304L, 306L

3), Standard: ANSI, JIS, DIN, BS4504, SABS1123, EN1092-1, UNI, AS2129

4), typer: WN, SO, BL, plate, gjenger, stikkontakt og så videre

5), Prosess: gratis smiing, platekutting

6), emballasje: i tresaker og paller eller i henhold til kundenes spesielle krav

7), levering: vanligvis innen en måned etter mottak av den formelle bestillingen

8), inspeksjon: fabrikkens egen sjekk eller tredjeparts inspeksjon på forespørsler.


Stainless Steel Flanges

Hvis du er fornøyd med våre flenser i rustfritt stål, er du velkommen til å bestille hos oss. Som en av de beste produsentene og leverandørene av rustfritt stål albue og flenser i Kina, har vi bulk-salgsprodukter på lager etter eget valg. For detaljert kjemisk sammensetning og gratis prøve, kontakt fabrikken vår nå. Konkurransedyktig pris og god service tilbys.

Forespørsel