Shipbuilding Steel RINA Plate

Shipbuilding Steel RINA Plate

Det er to typer maritim virksomhet i Italia: den ene er den tradisjonelle skipinspeksjonsvirksomheten, det vil si, ifølge skipet, marine engineering, marine produkter for testen; den andre er den eksisterende skipsstatusvurderingen og industritjenestevirksomheten. Omfanget av tjenester inkluderer ...
Chat nå

Produktdetaljer

Shipbuilding Steel RINA Plate

Det er to typer maritim virksomhet i Italia: den ene er den tradisjonelle skipinspeksjonsvirksomheten, det vil si, ifølge skipet, marine engineering, marine produkter for testen; den andre er den eksisterende skipsstatusvurderingen og industritjenestevirksomheten. Omfanget av tjenester inkluderer levering av samsvarstester for skip for de berørte parter (redere, maritime forsikringsselskaper, befraktere), vedlikehold av sjøsikkerhet og forebygging av sjøforurensning. I tillegg har Italian Classification Society brukt sin teknologi innen skipsbygging til energi, infrastruktur, logistikk, miljøvurdering, industritjenester og andre felt.

I dag har de italienske klassifiseringsselskapene fått tillatelse fra den italienske regjeringen og andre regjeringer i mer enn 70 nasjonale flaggland til å handle på deres vegne i samsvar med de relevante bestemmelsene i EU. Som et klassifiseringssamfunn er de italienske klassifiseringsselskapene i henhold til RINA-spesifikasjonen design og tilsyn med konstruksjonen av fartøyet for å utføre en omfattende kvalitet og sikkerhet som er identifisert. I tillegg, mens de inspiserte og overvåket byggingen av fartøyer som fløy det italienske flagget, handlet de italienske klassifiseringsselskapene direkte på vegne av den italienske regjeringen og etablerte direkte og nære bånd med den italienske regjeringen siden RINA ble opprettet.

Italienske klassifiseringsselskaper er også innen kvalitet, miljøsertifisering har et vell av erfaring, spesielt for små og mellomstore bedrifter i ovennevnte sertifiseringsområder i en ledende posisjon.


Forespørsel