Skipsbygging stål RINA Plate

Skipsbygging stål RINA Plate

Det finnes to typer maritim virksomhet i Italia: en er den tradisjonelle inspeksjon virksomheten, dvs etter skipet, marine engineering, marine produkter for test; den andre er den eksisterende status vurdering og industrielle tjenester virksomheten. Omfanget av tjenester inkluderer...
Chat nå

Produktdetaljer


Det finnes to typer maritim virksomhet i Italia: en er den tradisjonelle inspeksjon virksomheten, dvs etter skipet, marine engineering, marine produkter for test; den andre er den eksisterende status vurdering og industrielle tjenester virksomheten. Omfanget av tjenester inkluderer levering av skipet samsvar tester for de berørte partene (rederne, maritime forsikringsselskaper, befraktere), vedlikehold av maritim sikkerhet og forebygging av maritime forurensning. I tillegg har italienske klassifisering samfunnet brukt sin teknologi innen skipsbygging til energi, infrastruktur, logistikk, miljøvurdering, tjenester og andre felt.

I dag, har den italienske klassifisering samfunnet vært godkjent av den italienske regjeringen og andre regjeringer av mer enn 70 nasjonalflagg land å handle på deres vegne i samsvar med gjeldende bestemmelser i EU. Som en klassifisering samfunn, den italienske klassifisering samfunnet ifølge RINA spesifikasjon design og tilsyn med bygging av fartøyet til å gjennomføre en omfattende kvalitet og sikkerhet som er identifisert. I tillegg kontroll og tilsyn av fartøy fly italienske flagget, den italienske klassifisering samfunnet handlet direkte på vegne av den italienske regjeringen og etablert direkte og nære bånd med den italienske regjeringen siden RINA ble etablert.

Italiensk klassifisering samfunn er også innen kvalitet, miljøsertifisering har et vell av erfaring, spesielt for små og mellomstore bedrifter innen ovennevnte sertifisering i en ledende posisjon.


Hvis du er fornøyd med våre skipsbygging stål rina plate, velkommen bestilling hos oss. Som en av de beste RINA stål Plate produsenter og leverandører i Kina har vi bulk hot salgs produkter på lager i ditt valg. For detaljerte kjemiske sammensetning og gratis prøve, kontakt vår fabrikk nå. Konkurransedyktige priser og god service tilbys.

Forespørsel