Marine stålplate NK Grad

Marine stålplate NK Grad

Stålplate perlittvev varmebestandig stål, ved høy temperatur har høy termisk styrke (δb ≥ 440MPa) og oksidasjonsmotstand, og har en viss motstand mot hydrogenskorrosjon. Siden stålet inneholder et høyt innhold av Cr, C og andre legeringselementer, er tendens til å slukke stål ...
Chat nå

Produktdetaljer

Marine stålplate NK Grad

Stålplate perlittvev varmebestandig stål, ved høy temperatur har høy termisk styrke (δb ≥ 440MPa) og oksidasjonsmotstand, og har en viss motstand mot hydrogenskorrosjon. Siden stålet inneholder et høyt innhold av Cr, C og andre legeringselementer, er tendensen til å slukke stål mer åpenbar, dårlig sveisbarhet.

Stålplate er ultrahøyfast stål, med høy styrke og seighet, herdbarhet er også bra, ingen åpenbar temperament sprøhet, bråkjøling og herding behandling har en høyere utmattelsesgrense og anti-støtevne, lav temperatur påvirkning seighet god. Stålet er egnet for produksjon av store og mellomstore plastformer som krever en viss styrke og seighet.

Høy temperatur har høy krype styrke og varig styrke. Stålet blir vanligvis slukket og herdet som en varmebehandlingsløsning. Som plastformstål, med utmerket bearbeidbarhet og gode mekaniske egenskaper.

Kjemiske ingredienser

Karbon C: 0,38 til 0,45%

Silisium Si: 0,17 til 0,37%

Mn Mn: 0,50 til 0,80%

Svovel S: tillat restinnhold ≤ 0,035%

Fosfor P: Tillat restinnhold ≤0,035%

Cr Cr: 0,90 til 1,20%

Ni: Tillatt restinnhold ≤0,030%

Copper Cu: Tillatt gjenværende innhold ≤0,030%

Molybden Mo: 0,15 til 0,25%


Hot Tags: marine stålplate nk grade, Kina, fabrikk, leverandører, produsenter, pris, bulk, på lager, kjemisk sammensetning, varmt salg, gratis prøve

Forespørsel

You Might Also Like