Marine stålplate NK klasse

Marine stålplate NK klasse

Stålplater pearlite vev varmebestandig stål, ved høy temperatur har en høy termisk styrke (δb ≥ 440MPa) og oksidasjon motstand, og har bestemte motstand mot hydrogen korrosjon. Stålet inneholder et høyt innhold av Cr, C og andre sveiseavsettet elementer, er stål slukke tendens...
Chat nå

Produktdetaljer

Stålplater pearlite vev varmebestandig stål, ved høy temperatur har en høy termisk styrke (δb ≥ 440MPa) og oksidasjon motstand, og har bestemte motstand mot hydrogen korrosjon. Som stål inneholder et høyt innhold av Cr, C og andre sveiseavsettet elementer, er stål slukke tendens tydeligere, dårlig mulighet for.

Stålplater er ultra høyfast stål, med høy styrke og seighet, hardenability er også bra, ingen åpenbare temperament skjørhet, slukke og tempering behandling har en høyere tretthet grense og anti-innvirkning evne, lav temperatur innvirkning seighet godt. Stålet er egnet for produksjon av store og mellomstore plast former som krever en viss styrke og seighet.

Høy temperatur har høy krype styrke og varig styrken. Stålet er vanligvis slukket og herdet som varmebehandling løsning. Som en plast mold stål, med utmerket machinability og gode mekaniske egenskaper.

Kjemiske ingredienser

Karbon C: 0,38 0.45%

Silisium Si: 0,17 0,37%

MN Mn: 0,50 0,80%

Svovel S: tillate gjenværende innhold ≤ 0.035%

Fosfor P: tillate gjenværende innhold ≤0.035%

CR Cr: 0.90 til 1,20%

Ni: Tillatte gjenværende innhold ≤0.030%

Kobber Cu: Tillatte gjenværende innhold ≤0.030%

Molybden Mo: 0,15 til 0,25%


Hvis du er fornøyd med vår marine stålplate nk klasse, velkommen bestilling hos oss. Som en av de beste skipsbygging stål Plate produsenter og leverandører i Kina har vi bulk hot salgs produkter på lager i ditt valg. For detaljerte kjemiske sammensetning og gratis prøve, kontakt vår fabrikk nå. Konkurransedyktige priser og god service tilbys.

Forespørsel