LR Grade A Shipbuilding Steel Plate

LR Grade A Shipbuilding Steel Plate

LR Grade A skipsbygging stålplate
Chat nå

Produktdetaljer

LR Grade A, LR / A stål, LR / A stålplate, LR / A stålplate , LR / A skipsbyggings stålpris, LR / A stålleverandør og produsent


LR Grade A skipbygging Stål Beskrivelse:


LR grade A stål er en slags varmtvalset generelt strekkfast stål. LR-stål kommer til 4 grader i vanlig stål for skipsbygging og klasse A er den laveste av dem. LR A-klasse stålplater har en utbyttestyrke på 23,100 psi (235 MPa), og en maksimal strekkstyrke på 58 000 - 75 500 psi (400-520 MPa). Alle LR / A skipbygging Steel som tilbys av Katalor Industry kan sertifiseres av Lloyds Register of Shipping (LR).


LR Grade A Skipbygging Steel Application:


LR En klasse stålplate er nesten utelukkende brukt i skipsbyggingsindustrien for bygging av konstruktive deler av skip, lekter og marineutstyr. LR A skipsbygging stålplater kan også brukes til skip reparasjon, offshore olje boreplattform, plattform rør ledd og andre komponenter.


LR Grade A Stålgrads spesifikasjon:


Tykkelse: 4 mm til 260 mm,
Bredde: 1200mm til 4000m
Lengde: 3000mm til 18000mm.

LR Grade A Shipbuilding Stål Kjemisk Sammensetning Varme Analyse:


Element

LR Grade A Maks%

Element

LR Grade A Maks%

C

0,21

Ni

-

Mn

2,5 * C min

Mo

-

Si

0,50

Al

-

S

0,035

Nb

-

P

0,035

V

-

Cu

-

Ti

-

Cr

-

N

-

LR Grade A Ship Steel Mekaniske egenskaper:


grade

Tykkelse

Strekkgrense

Strekkstyrke

Forlengelse

Impact Energy

(mm)

MPa (min)

MPa

% (min)

(KV J) (min)

20 grader

LR Grade A

4-260

235

400-520

22


Merk: Påvirkningsenergien med mindre 50 mm tykkelse


GNEE STEEL er en profesjonell LR / A skipsbygging stål leverandør og eksportør . GNEE STEEL har vært i stålindustrien i mange år og kan tilby alle typer skipsbygging av stålplater og stålplater til verdensomspennende verft og skipbygging.


Eventuelle behov kan du kontakte info@gescosteel.com.


Hvis du er fornøyd med vår lr grade en skipsbygging stålplate, velkommen til å bestille bestillinger hos oss. Som en av de beste Shipbuilding Steel Plate-produsenter og leverandører i Kina, har vi store, store salgsprodukter på lager etter eget valg. For detaljert kjemisk sammensetning og fri prøve, kontakt vår fabrikk nå. Konkurransedyktig pris og god service tilbys.

Forespørsel