ASTM A131 Shipbuilding ABS Steel

ASTM A131 Shipbuilding ABS Steel

Strukturelt stål med generell styrke og konstruksjonsstål med høy styrke. Skipsplaten er en varmvalset stålplate produsert for fremstilling av skrogkonstruksjoner som kreves av Code of Construction. China Classification Society standard standarder for den generelle styrken til konstruksjonsstål er ...
Chat nå

Produktdetaljer

ASTM A131 Shipbuilding ABS Steel

Strukturelt stål med generell styrke og konstruksjonsstål med høy styrke. Skipsplaten er en varmvalset stålplate produsert for fremstilling av skrogkonstruksjoner som kreves av Code of Construction. China Classification Society standardstandarder for den generelle styrken til konstruksjonsstål er delt inn i: A, B, D, E fire kvalitetsnivåer.

Alle sveiser utføres av kvalifiserte sveisere, ved bruk av en godkjent sveisemetode og et lite hydrogenfylt metall. Sveising skal ikke være noen defekter, fullstendig penetrert og ingen underskjæring og sveisesvulst. Sveisemetallet er forsterket med minst 1,6 mm og deretter fjernet og malt med en slipe- eller utrydningsmetode for å glatte med den valsede overflaten og skal ha god etterbehandling.

Forespørsel