ASTM A131 Standard skipsbygging ABS stål

ASTM A131 Standard skipsbygging ABS stål

De generelle strukturelle stål og høy styrke strukturelle stål. Skipet platen er en varm rullet stålplate produsert for produksjon av hull strukturer som kreves av kode for Construction. Kina klassifisering samfunn standard standarder for den generelle styrken til strukturelle stål er...
Chat nå

Produktdetaljer

De generelle strukturelle stål og høy styrke strukturelle stål. Skipet platen er en varm rullet stålplate produsert for produksjon av hull strukturer som kreves av kode for Construction. Kina klassifisering samfunn standard standarder for den generelle styrken til strukturelle stål er inndelt: A, B, D, E fire kvalitetsnivåer.

Alle sveiser utføres av kvalifiserte Sveisere, ved hjelp av en godkjent sveising metode og et lavt hydrogeninnhold fylt metall. Sveising skal være uten defekter, helt gjennomsyret og ingen undergrave og sveising svulst. Sveisemetallet er forsterket med minst 1,6 mm og deretter fjernet og bakken med en sliping eller utryddelsen metode å glatte med rullet overflaten og skal ha god etterbehandling.

Hvis du er fornøyd med våre astm a131 standard skipsbygging abs stål, velkommen bestilling hos oss. Som en av de beste skipsbygging stål Plate produsenter og leverandører i Kina har vi bulk hot salgs produkter på lager i ditt valg. For detaljerte kjemiske sammensetning og gratis prøve, kontakt vår fabrikk nå. Konkurransedyktige priser og god service tilbys.

Forespørsel