Prime Hot Dipped Galvanized Steel Coil (Dx51d Z100)

Prime Hot Dipped Galvanized Steel Coil (Dx51d Z100)

DX51D / SGCC / S12, Prime Hot Dipped Dx51d Z100 Galvanisert stålspole Eldre produksjonsteknologi Avansert prosesseringsteknologi Komplett testing betyr Galvanisert stålspole Innledning: Galvanisert stål kalles også varmdypsink eller varmgalvanisering. Det er en effektiv måte å metall på. ...
Chat nå

Produktdetaljer

Hvis du er fornøyd med vår førsteklasses varmgalvanisert stålspole (dx51d z100), velkommen til å bestille med oss. Som en av de beste galvaniserte stålprodusentene og leverandørene i Kina, har vi store, store salgsprodukter på lager etter eget valg. For detaljert kjemisk sammensetning og fri prøve, kontakt vår fabrikk nå. Konkurransedyktig pris og god service tilbys.

DX51D / SGCC / S12, Prime Hot Dipped Dx51d Z100 Galvanisert stålspole

Eldre produksjonsteknologi
Avansert prosesseringsteknologi
Komplett testing betyr
Galvanzied Steel Coil Introduksjon:
Galvanisert stål kalles også varmdypsink eller varmgalvanisering. Det er en effektiv måte å beskytte mot korrosjon, hovedsakelig brukt i industrien av metallkonstruksjonsanlegg. Rustfritt stål dyppes inn i 500 ° C sinkvann og belagt med sink som gir korrosjonsbeskyttelse.
Produksjonsprosess: Pickling-vask-leggende sink flytende-stoving-galvanisert-kjøling-passivation-flattening-finish.Galvanizing har en historie på 140 år siden den brukes i industrien av franskmannen i 1836. Den store utviklingen av galvanisering er i de siste 30 årene med utviklingen av cold-strip stål.
Hovedtrekkene:
Galvanisert stål basert på kaldvalset stålstrimmel har utmerket bearbeidingsevne og høy stempling. Den er vakker med glatt overflate, nøyaktig størrelse, flatskjerm og godt fordelt spangle og lagres lenge etter passivering og oljing. Det er det gode grunnmetallet for PPGI etter overflatebehandling.
Utstyr Fordeler:
1, Høykvalitetsprodukter: Produktene overholder standarden GB3097-84 og GB13987-87.
2, Høy automatisering: Den styres av PC-systemet og utstyrt med frekvensomforming.
3, Høy produksjonseffektivitet: Double-ended> 4, Lav produksjonskostnad: Avansert teknologi for fjerning av jern, hold innholdet på 2 valentjern under 0,6g / L og reduser sinkforbruket 5-10kg / tonn. Gassen er drivstoff.
5, Lang levetid for sinkport: Oppvarmingen er fra Reflekterende vegg og godt fordelt. Den kan redusere korrosjonshastigheten.
Galvanzied Steel Coil
Bredde 600-1250mm
Tykkelse 0.23-1.5mm
Coil ID 508/610 mm
Type belegg Varmgalvanisert
Overflate Struktur Null spangle / minimert spangle / vanlig spangle / big spangle
Overflatebehandling Forkromet / hudpass / oljert / lett oljet / tørt / antifingeravtrykk
applikasjon Skipplate, generell bruk, tak, utenbordsmotorer, struktur, Tile Ridge Board, PPGI spole; Konstruksjon, hardware, hvitevarer, interiør dekorasjon etc.
Priselementer FOB, CFR, CIF etc.

Forespørsel