Forvitring stål For bygning/Bridge

Forvitring stål For bygning/Bridge

Forvitring stål bygning/Bridge produkt beskrivelse: Corten stål plate er en stål som værbestandige strukturelle stål. Rustbeskyttelsesmiddel egenskapene av værbestandig stål er bedre enn andre strukturelle stål i mange programmer. Stålet er selv beskyttelse: rust...
Chat nå

Produktdetaljer

Forvitring stål for bygning/Bridge


Produktbeskrivelse:

Corten stål plate er en stål som værbestandige strukturelle stål. Rustbeskyttelsesmiddel egenskapene av værbestandig stål er bedre enn andre strukturelle stål i mange programmer. Stålet er selv beskyttelse: rust på overflaten blir et stramt oksid lag som bremser ned fremdriften av korrosjon.

Forvitring stål er en kobber krom legering som 'selfhealing'. Ubehandlet stål reagerer på kjemikalier i atmosfæren som del av oksidering og genererer et eget beskyttende lag av rust. Dette lag (eller patina) forhindrer stål fra furtherdeterioration og fylles seg over tid.

Platen brukes i truck rammer, braketter, kran lenser, jernbane biler og andre sammenlignbare søknader.

Bildet viser:

QQ图片20180102210547

 


Hvis du er fornøyd med våre forvitring stål for bygning/bridge, velkommen bestilling hos oss. Som en av de beste Corten stål produsenter og leverandører i Kina har vi bulk hot salgs produkter på lager i ditt valg. For detaljerte kjemiske sammensetning og gratis prøve, kontakt vår fabrikk nå. Konkurransedyktige priser og god service tilbys.

Forespørsel