SMA400aw Weathering Steel Corten Steel Sheet

SMA400aw Weathering Steel Corten Steel Sheet

SMA400aw Weathering Steel Corten Steel Sheet Grunnleggende introduksjon om Corten Steel Weather stålplate, med legeringselementer som Cu, Cr, Ni tilsatt, det korrosjonsbestandige stålet oppnår korrosjonsbestandighet og utvider levetiden i utviklingen og produksjonen. av...
Chat nå

Produktdetaljer

SMA400aw Weathering Steel Corten Steel Sheet


Grunnleggende introduksjon om Corten stål

Vær stålplaten, med legeringselementer, slik som Cu, Cr, Ni tilsatt, støper det korrosjonsstrukturelle stålet mot korrosjonsbestandighet og utvider levetiden i utviklingen og produksjonen av rustfritt stål. Våre værplater som er egnet for sveising og bøying, er korrosjonsstrukturstål lett å bruke, og mye brukt innen marinebeholder og jernbaneindustri.
Værbestandig, strukturell stål. Antikorrosive egenskapene til værbestandig stål er bedre enn de andre strukturelle stål i mange bruksområder. Stålet er selvbeskyttende: Rustlaget på overflaten blir et tett oksidlag som senker fremdriften av korrosjon. Stålet er et økonomisk, langvarig og fullt resirkulerbart materiale.


SMA400AW kjemisk sammensetning:

C: ≤0.18

Si: 0,15 til 0,65

Mn: ≤1.25

P: ≤0.035

S: ≤0.035

Cr: 0,45 til 0,75

Cu: 0,30-0,50

Ni: 0,05 til 0,30

Utbyttestyrke (σs / MPa): ≥245

Strekkstyrke (σb / MPa): 400-540

Forlengelse (δ%): ≥22


Corten Steel Fordeler

Kostnaden er mindre, og hastigheten på konstruksjonen er raskere når det ikke er behov for maling på hver side av bygningen. Også kostnaden for reparativ vedlikehold er betydelig redusert. For ikke å nevne at det attraktive utseende skapt av modningsstål smelter godt sammen med miljøet. Miljøvernere foretrekker ofte værende stål, da det eliminerer behovet for VOC-belagte maling.

Hvis du er fornøyd med vårt sma400aw-værende stål corten stålark, velkommen til å bestille bestillinger hos oss. Som en av de beste Corten Steel-produsentene og -leverandørene i Kina, har vi store, varme salgsprodukter på lager etter eget valg. For detaljert kjemisk sammensetning og fri prøve, kontakt vår fabrikk nå. Konkurransedyktig pris og god service tilbys.

Forespørsel