JIS SPA-H Korrosjonsbestandig Corten Steel Sheet

JIS SPA-H Korrosjonsbestandig Corten Steel Sheet

SPA-H Korrosjonsbestandig stålplate Værbestandig, strukturell stål. Antikorrosive egenskapene til værbestandig stål er bedre enn de andre strukturelle stål i mange bruksområder. Stålet er selvbeskyttende: Rustlaget på overflaten blir et tett oksidlag som ...
Chat nå

Produktdetaljer

SPA-H korrosjonsbestandig stålplate

Værbestandig, strukturell stål.

Antikorrosive egenskapene til værbestandig stål er bedre enn de andre strukturelle stål i mange bruksområder. Stålet er selvbeskyttende: Rustlaget på overflaten blir et tett oksidlag som senker fremdriften av korrosjon. Stålet er et økonomisk, langvarig og fullt resirkulerbart materiale.

Korrosjonsbestandig stål - Weathering Steel

Weathering stål er en kobber krom legering som er "selvhelbredende".

Det ubehandlede stål reagerer på kjemikalier i atmosfæren som en del av oksidasjonsprosessen og genererer sitt eget beskyttende lag av rust. Dette laget (eller patina) forhindrer at stålet blir ytterligere forverret og fyller seg selv over tid.

Atmosfærisk korrosjonsbestandig

HSLA strukturell kvalitet stål er sterkere og tøffere enn karbonstål, er duktil, svært formbar og sveisbar. HSLA strukturelt stål har atmosfærisk korrosjonsbestandighet, noe som er avgjørende for strukturelle applikasjoner.

Atmosfærisk korrosjonsbestandig stål er hovedsakelig beregnet for bruk i konstruktionsdeler, hvor besparelser i vekt (masse) og økt holdbarhet.

Platen brukes i lastebilrammer, braketter, kranbomber, jernbanevogner og andre tilsvarende applikasjonerVåre tjenester og fordeler

corten A / B / Spa-h / B480 / ASTM A242 A588 Corten Stålplate

SGS og BV Revidert selskap.

Administrasjonssystemer-Intern programvare

Ferdig produktbeholdning - Over 50000 tonn.

Forsendelse av varer - Over 80 land over hele verden.

Vi har den mest praktiske transporten og rask levering.

Vi tilbyr konkurransedyktig pris med best service.

Vi har høy teknisk produksjonslinje med toppkvalitetsprodukter.

Vi har vunnet høy omdømme basert på beste kvalitetsprodukter.

1. Vi kan levere fabrikkpris med handelsvirksomhetstjenester.

2. Vi kontrollerer produksjonskvaliteten svært strengt for å holde ingen kompensasjon.

3. Vi garanterer 24 timers respons og 48 timers løsning som gir service.

4. Vi aksepterer små ordre kvantum før formelt samarbeid.

5.Alibaba handelssikkerhet. (100% produktkvalitet

beskyttelse, 100% on-time forsendelsesvern, 100%

betalingsbeskyttelse)

corten A / B / Spa-h / B480 / ASTM A242 A588 Corten Stålplate

Gnee (TianJin) Multinational Trade Co, LTD er tilknyttet selskap for ANGANG GROUP som er en stor statlig jern og stålgruppe i Henan, Kina.


GNEE er spesialisert på produksjon og levering av store mengder Sømløse stålrør og Shipping-plater, Vi leverer stål av høy kvalitet, stål og stål, plater, verktøystål, stålrør og andre stålprodukter med garantert Grade-A-kvalitet, utmerket ytelse og konkurransedyktige priser.


Hvis du er fornøyd med vår jis spa-h korrosjonsbestandige corten stålplate, velkommen til å bestille bestillinger hos oss. Som en av de beste Corten Steel-produsentene og -leverandørene i Kina, har vi store, varme salgsprodukter på lager etter eget valg. For detaljert kjemisk sammensetning og fri prøve, kontakt vår fabrikk nå. Konkurransedyktig pris og god service tilbys.

Forespørsel