Hot Selling Cor-ten En varmvalset Weathering Steel Plate

Hot Selling Cor-ten En varmvalset Weathering Steel Plate

Siden 1959 da Cor-Ten stål begynte å bli markedsført, har dette materialet tjent som værende stål (korrosjonsbestandig stålstøpe).
Chat nå

Produktdetaljer

Hot Selling Cor-ten En varmvalset Weathering Steel Plate


Værmotstand

Fordi Cor-Ten stål har høy værbestandighet, kan den brukes uten maling. Ikke-malte applikasjoner gir ikke bare den økonomiske fordelen ved å redusere repainting kostnader, de tilbyr også estetiske fordeler assosiert med beroligende farge på beskyttende rust.

Mens værbestandigheten avhenger av produktkvaliteten og anvendelsesmiljøet, er værbestandigheten til Cor-Ten stål nesten 4-8 ganger større enn vanlig stål.


Uberørt bruk

Den ukorrekte bruken av Cor-Ten gir ikke bare økonomiske fordeler, men takket være den beroligende fargen på beskyttelsesrosten, viser den også gode estetiske egenskaper. På grunn av dette brukes Cor-Ten stål på et bredt spekter av felt som bygninger og monumenter. Fordi den innledende utstrømningen av rust dirties i omgivelsene, er det nødvendig å undersøke søknadsstedet fullt ut og hensikten med å bruke Cor-Ten stål og å utarbeide en struktureringsmetode.


Kjemisk oppbygning


grade

C

SI

Mn

S Maks

Cr

Ni

Cu

Nb

Nb + V = Ti

P

Corten A

0,12

0,25-0,75

0,20 til 0,50

0,07 til 0,15

0,50 til 1,25

0,65

0,25 til 0,55

0,25 til 0,55

-

0,07 til 0,15


Mekaniske egenskaper

grade

Tillatelig

utbyttepunkt   forhold

Strekkgrense
MPa   (min)

Strekkstyrke
MPa

Forlengelse
% (min)

Bøye

Corten A

-

345

485

20

1t


applikasjon
De mekaniske egenskapene og motstanden mot atmosfærisk korrosjon gjør dette stålet, det beste produktet for fabrikasjon av landbruksvogner og jernbanevogner, strukturer av broer, vannrør, vifter, skorstein og kjeler.Forespørsel