High Tensile Corten Steel A588GR.A Plater

High Tensile Corten Steel A588GR.A Plater

High Tensile Corten Steel A588GR.A Plater
Chat nå

Produktdetaljer

Først begynner stålet å ruste på samme måte som vanlig mildt stål når det er utsatt for våte og tørre forhold. Etter hvert som tiden går, forvandles rustlaget til et patina-lag, og fargen endres fra fersk, nyutviklet oransje-brun, til lys eller mørk brun.


Endringshastigheten og den endelige fargen på stålet er avhengig av atmosfæriske forhold på et område og nivået av forurensning - svovel tette atmosfærer vil øke oksidasjonsprosessen og resultere i en mørkere patina. Hyppige sykluser med våte og tørre forhold vil også øke oksidasjonen.


Imidlertid, hvis forholdene er konsekvent våte eller tørre, vil det ikke dannes en jevn patina. Av denne grunn bør værstål ikke brukes innendørs. Hele oksidasjonsprosessen tar vanligvis mellom 2 og 6 år.


A588 stålplate brukes til produkter som er utsatt for elementene. Disse inkluderer:

· Broplater

· Gusset plater

· Godsbiler

· Transmisjon og telekommunikasjon tårn

· Boliger og innkapslinger


Kjemiske egenskaper av a588 plate:

Karbon, Maks%

0,19

Mangan,%

0,80 - 1,25

Fosfor, maks%

0,04

Svovel, Maks%

0.05


Mekaniske egenskaper av a588 plate:

Strekkstyrke ksi

70

Utbytte 2% Offset ksi

50


Hvis du er fornøyd med våre high tensile corten steel a588gr.a plater, velkommen til å bestille med oss. Som en av de beste Corten Steel-produsentene og -leverandørene i Kina, har vi store, varme salgsprodukter på lager etter eget valg. For detaljert kjemisk sammensetning og fri prøve, kontakt vår fabrikk nå. Konkurransedyktig pris og god service tilbys.

Forespørsel