Corten Stål For Planter, Brannpotte, Skjerm

Corten Stål For Planter, Brannpotte, Skjerm

Corten Steel brukes hovedsakelig som hjemme og utendørs dekorasjon. Vi har vår egen fabrikk for kutting, bøying, sveising, stansing etc.it har spesiell evne som utsettes for naturlig miljø, vil ståloverflaten automatisk danne et korrosjonsbestandig beskyttelseslag gjennom luftens handling ...
Chat nå

Produktdetaljer

Corten Steel brukes hovedsakelig som hjemme og utendørs dekorasjon. Vi har vår egen fabrikk for kutting, bøying, sveising, stansing etc.it har spesiell evne som utsettes for naturlig miljø, ståloverflaten vil automatisk danne et korrosjonsbestandig beskyttelseslag gjennom luft og regn, uten maling beskyttelse, og Materiallivet er over 80 år. Nå er det veldig famouse i Europa, Sør-Amerika.

Hvis du er fornøyd med vårt corten-stål til planter, branngrav, skjerm, velkommen til å bestille med oss. Som en av de beste Corten Steel-produsentene og -leverandørene i Kina, har vi store, varme salgsprodukter på lager etter eget valg. For detaljert kjemisk sammensetning og fri prøve, kontakt vår fabrikk nå. Konkurransedyktig pris og god service tilbys.

Forespørsel