Corten A Steel Plate

Corten A Steel Plate

Corten En stålplate
Chat nå

Produktdetaljer

Corten A Steel Plate

Corten CorTen er en stålplate, et handelsnavn for et stållegeringsmateriale opprinnelig produsert av United States Steel.

Corten er et forvitringsstål. Dette materialet er et korrosjonsbestandig stål, som uten belegg utvikler en ytre lag patina. Denne patina beskytter stålet mot ytterligere korrosjon. Det er en stållegering med høy styrke, og den brukes der det er ønskelig med høyere styrke og lengre livssyklusmateriale. Spesielt i situasjoner hvor ubehandlede legeringer er ønsket. Alternativt stavet som Cor 10.


Etter hvert som Cor-Ten ble mer populær i løpet av årene begynte andre produserende fabrikker å utvikle sine egne, korrosjonsbestandige forvitringsstål. ASTM trådte inn og skapte det som anses som like spesifikasjoner som Cor-Ten® i de fleste applikasjoner.


De gjeldende tilsvarende ASTM-spesifikasjonene er ASTM A588, A242, A606-4, A847 og A709-50W, som Central Steel Service leverer i forskjellige produkter, inkludert ark, spole, plate, stålleiligheter, vinkler, kanaler, rør og rør.

conten stålplate Corten En stålplate

Forespørsel