Corten A / B stålplate for dekorasjon

Corten A / B stålplate for dekorasjon

Corten A / B stålplate for dekorasjon Weathering stål er en kobber krom legering som er "selvhelbredende". Det ubehandlede stål reagerer på kjemikalier i atmosfæren som en del av oksidasjonsprosessen og genererer sitt eget beskyttende lag av rust. Dette laget (eller patina) forhindrer stålet ...
Chat nå

Produktdetaljer

Corten A / B stålplate for dekorasjon


Weathering stål er en kobber krom legering som er "selvhelbredende". Det ubehandlede stål reagerer på kjemikalier i atmosfæren som en del av oksidasjonsprosessen og genererer sitt eget beskyttende lag av rust. Dette laget (eller patina) forhindrer at stålet blir ytterligere forverret og fyller seg selv over tid.


Størrelse:
Tykkelse: 0,6-100 mm

Bredde: 30-4000mm
Lengde: 1000-12000mmm eller etterspurt

Overflate: Rengjør, etterbehandling, sprengning og maling etter kundens kravHvis du er fornøyd med vår corten a / b stålplate for dekorasjon, velkommen til å bestille med oss. Som en av de beste Corten Steel-produsentene og -leverandørene i Kina, har vi store, varme salgsprodukter på lager etter eget valg. For detaljert kjemisk sammensetning og fri prøve, kontakt vår fabrikk nå. Konkurransedyktig pris og god service tilbys.

Forespørsel