Corten A Corten Steel

Corten A Corten Steel

corten AB stålplate corten stål pris per kg værplate corten AB stålplate Værbestandig konstruksjonsstål. De antikorrosive egenskapene til værbestandig stål er bedre enn for andre konstruksjonsstål i mange bruksområder. Stålet er selvbeskyttende: rustlaget på ...
Chat nå

Produktdetaljer

Corten A Corten Steel

corten AB stålplate corten stålpris per kg

værplate Corten AB stålplate

Værbestandig konstruksjonsstål. De antikorrosive egenskapene til værbestandig stål er bedre enn for andre konstruksjonsstål i mange bruksområder. Stålet er selvbeskyttende: Rustlaget på overflaten blir et tett oksidlag som bremser korrosjonens fremgang. Stålet er et økonomisk, langvarig og fullstendig resirkulerbart materiale.


Produkt applikasjon

1. uteskulpturer

Forvitringsstål er populært brukt i utendørs skulpturer for sitt rustikke antikke utseende. Et eksempel er den store Chicago Picasso-skulpturen, som står på plassen til Daley Center Courthouse i Chicago, som også er konstruert av forvitringsstål. Andre eksempler inkluderer en rekke verk av Richard Serra; "Alamo" -skulpturen på Manhattan, NY; Barclays Center, Brooklyn, New York; The Angel of the North, Gateshead; og Broadcasting Tower ved Leeds Beckett University.


Andre, bro og andre store konstruksjoner

Den brukes også i bridge og andre store strukturelle applikasjoner som New River Gorge Bridge, det andre spennet av Newburgh – Beacon Bridge (1980), og etableringen av det australske senteret for samtidskunst (ACCA) og MONA.


3. sjøtransport

Det er veldig mye brukt i sjøtransport, i bygging av intermodale containere, så vel som synlige ark som hoper seg langs nylig utvidede deler av Londons M25 motorvei.


Fjerde, arkitektonisk

Den første bruken av forvitringsstål til arkitektoniske bruksområder var John Deere World Headquarters i Moline, Illinois. Bygningen ble tegnet av arkitekten Eero Saarinen, og sto ferdig i 1964. Hovedbygningene til Odense universitet, tegnet av Knud Holscher og Jørgen Vesterholt og bygget 1971–1976, er kledd i forvitringsstål, og fikk dem tilnavnet Rustenborg (dansk for "rusten" festning"). I 1977 opprettet Robert Indiana en hebraisk versjon av kjærlighetsskulpturen laget av forvitringsstål ved å bruke firebokstavsordet ahava for Israel Museum Art Garden i Jerusalem, Israel. I Danmark er alle master for støtte av ledningen på elektrifiserte jernbaner laget av forvitringsstål av estetiske grunner.

Forespørsel