Farge A242 Corten stålplate

Farge A242 Corten stålplate

Farge A242 Corten stålplate Corten stål, også kalt værbestandig stål eller atmosfærisk korrosjonsbestandig stål, det er kjent som et lavpris og svært effektivt materiale. Corten Steel er klassifisert som et "selvbeskyttende" stål for sin "patina" som resulterer fra beskyttende overflate ...
Chat nå

Produktdetaljer

Farge A242 Corten stålplate


Corten-stål, også kalt værbestandig stål eller atmosfærisk korrosjonsbestandig stål, kalles det lavpris og svært effektivt materiale.

Corten Steel er klassifisert som et "selvbeskyttende" stål for sin "patina" som skyldes oksidasjon av beskyttende overflater og utvikler seg under eksponering for atmosfæren; Oxidlaget som gir stålet sitt særegne utseende og forbedrer værbestandig kapasitet sammenlignet med standardstål, kan også den forbedrede korrosjonsytelsen føre til bedre levetid.

Karakteristisk:

1). Farge kan være korst (forvitring), galvanisert (ikke-malt), svart, brun, hvit, grønn ....
tilpasset farge
2). Andre mønstre, stil og størrelser kan tilpasses.


A242 Type1 Stål Beskrivelse

A242 Type1 stålkvalitet er varmvalsede produkter av strukturelle stål i tekniske leveringsbetingelser med forbedret atmosfærisk korrosjonsbestandighet. Hovedlegeringselementene er kromnikkel og kobber med tilsatt fosfor som gir det utmerket selvbeskyttende egenskaper. Da stålet reagerer med elementer i atmosfæren, danner materialet et rustlag over tid som i hovedsak beskytter stålet mot korrosjon.

A242 Type1 stål er ekvivalente kvaliteter som S355J2WP (1.8946) stål i EN 10025 - 5: 2004 standard og FE510D1K1 stål i UNI standard og også E36WA4 stål i NFA 35-502 standard.

A242 Type1 Stål Leveringsstatus

Varmvalset, kaldvalset, normalisert, quenched, tempererende, termisk mekanisk kontrollprosess (TMCP), Elektroslag-remelting Teknisk, HIC-test.

A242 Type1 Stålapplikasjon

Korrosjonsbestandig stålplate A242 Type1 under standard ASTM brukes hovedsakelig til beholderstål.

Videre har A242 Type1-stål med forbedret atmosfærisk korrosjonsbestandighet et bredt spekter av bruksområder: arkitektur, smokestacks, fabrikasjon, godsvogner, siloer, pyloner og broer.

A242 Type1 stållegering med kobber og krom sikrer dannelsen av et fast vedleggende beskyttende lag av rust som samtidig gir et attraktivt utseende.


Hvis du er fornøyd med vår farge a242 corten stålplate, velkommen til å bestille med oss. Som en av de beste Corten Steel-produsentene og -leverandørene i Kina, har vi store, varme salgsprodukter på lager etter eget valg. For detaljert kjemisk sammensetning og fri prøve, kontakt vår fabrikk nå. Konkurransedyktig pris og god service tilbys.

Forespørsel