A709 Gr.50W korrosjonsbestandig Corten stålplate

A709 Gr.50W korrosjonsbestandig Corten stålplate

A709 Gr.50W korrosjonsbestandig Corten stålplate Corten steel er et værbestandig høyfast stål som kan overvinne ulempen ved korrosjon og rust ved å legere den unike behandlingsveien. I begynnelsen vil det eksponerte corten-stålet oppstå rust akkurat som vanlig stål ,men før...
Chat nå

Produktdetaljer

A709 Gr.50W korrosjonsbestandig Corten stålplate


Corten steel er et værbestandig høyfast stål, som kan overvinne ulempen med korrosjon og rust ved å avleise den unike behandlingsveien. I begynnelsen vil det eksponerte corten-stålet oppstå rust akkurat som vanlig stål, men før lenge er det en beskyttende film (korrosjon lag) er dannet på overflaten ved hjelp av legeringselement, vil det begrense rusten fortsette å utvikle. Samtidig kommer beskyttelseslaget å fremstå rust rød farge som fyller retro romantiske følelser.

Størrelse:
Tykkelse: 0,6-100 mm

Bredde: 30-4000mm
Lengde: 1000-12000mmm eller etterspurt

Overflate: Rengjør, etterbehandling, sprengning og maling etter kundens krav

Pakking:
Eksport-sjø verdig pakking med hver bunt bundet og beskyttet


Applikasjon:
Mye brukt i en rekke arkitektoniske og tekniske konstruksjoner som
1.) Metallkonstruksjoner som bygninger, broer, skip;
2.) overføringstårn, reaksjonstårn;
3.) løfte transport maskineri;
4.) industriell ovn; kjelerHvis du er fornøyd med vårt a709 gr.50w korrosjonsbestandige corten stålplate, velkommen til å bestille bestillinger hos oss. Som en av de beste Corten Steel-produsentene og -leverandørene i Kina, har vi store, varme salgsprodukter på lager etter eget valg. For detaljert kjemisk sammensetning og fri prøve, kontakt vår fabrikk nå. Konkurransedyktig pris og god service tilbys.

Forespørsel