A588 A242 Forvitringsstrukturell Corten stålplate

A588 A242 Forvitringsstrukturell Corten stålplate

Kina A588 A242 Forvitringsstrukturell Corten stålplate med klasse A / B SPA-H Grunnleggende introduksjon om Cortenstål Værstålplate, med legeringselementer, som Cu, Cr, Ni lagt til, antikorrison konstruksjonsstål får en korrosjonsmotstand og forlenger levetiden i ...
Chat nå

Produktdetaljer

A588 A242 Weathering Structure Corten Steel Plate with grade A / B SPA-H


Grunnleggende introduksjon om Corten stål

Værstålplate, med legeringselementer, som Cu, Cr, Ni lagt til, får korrosjonsbestandig stål en korrosjonsmotstand og forlenger levetiden i utvikling og produksjon av korrosjonsstål. Våre værstålplater som er egnet for sveising og bøying, anti-korrosjonskonstruksjonstål er enkle å bruke og er mye brukt innen marin container- og jernbaneindustri.
Værbestandig konstruksjonsstål. De antikorrosive egenskapene til værbestandig stål er bedre enn for andre konstruksjonsstål i mange bruksområder. Stålet er selvbeskyttende: Rustlaget på overflaten blir et tett oksydlag som bremser korrosjonens fremgang. Stålet er et økonomisk, langvarig og fullstendig resirkulerbart materiale.

Forvitringsstål er en kobberkromlegering som er "selvhelbredende". Det ubehandlede stålet reagerer på kjemikalier i atmosfæren som en del av oksidasjonsprosessen og genererer sitt eget beskyttende lag av rust. Dette laget (eller patina) forhindrer stålet i å bli ytterligere forverret og etterfyller seg over tid.
Varmt galvanisert stålspole / -ark er egnet for all slags vær. Levetiden til vår varmforsinkede galvaniserte stålspole / -ark er veldig lang, den er designet for å brukes i mer enn 20 år. Den vil ikke sprekke, boble og skrelle når den brukes i ultrafiolett stråling, fuktighet, salt, varme og kuldeisolasjon i lang tid. Korrugerte stålplater takler alt dårlig vær.

Forespørsel