Q195 Kaldvalsede stål

Q195 Kaldvalsede stål

Kaldvalsede stripen og ark tykkelsen på 0,1 ~ 3mm generelt, bredden på 100 ~ 2000mm; er varmt rullet bånd eller stål som råstoff, ved romtemperatur av kalde valseverket i et materiale. Det finnes mange typer kaldvalsede stripe og er mye brukt. For å skille mellom...
Chat nå

Produktdetaljer


Kaldvalsede stripen og ark tykkelsen på 0,1 ~ 3mm generelt, bredden på 100 ~ 2000mm; er varmt rullet bånd eller stål som råstoff, ved romtemperatur av kalde valseverket i et materiale.

Det finnes mange typer kaldvalsede stripe og er mye brukt. For å skille mellom ulike kjemiske sammensetning og en rekke bruksområder Strip, enkelt å velge og bruke, må forstå de stål og stål og representasjon av stål og klassifiseringen er nært knyttet.

 

Med den raske utviklingen av markedsøkonomi, banebrytende teknologi som bil, instrumentering, radio, forsvar og romfart industrien har lagt frem høyere krav for stripe varianter, spesifikasjoner, ytelse og kvalitet, og varmvalsede stripe produksjon er langt fra tilfredsstillende utviklingen behovene til alle samfunnslag. Derfor i rullende maskiner og utstyr og kontinuerlig forbedring av prosessen er produksjonen kaldvalsede Strip nok oppmerksomhet og utvikling, slik at den har en bestemt plassering i rullende produksjon. Når behovet for å produsere tykkelse redusert til en bestemt størrelse på stripen, de fleste av kaldt valset. Fordi bruk av kalde rolling for å forbedre stripe overflaten kvaliteten, forbedre mekaniske egenskaper og få nøyaktig størrelse avvik skaffer en garanti, så moderne utenlandske stripen, mest varme ruller og kalde rolling. AMERIKANSKE direkte bruk av stripen, nesten alle kalde rolling levering.

Kaldt valset stripe fordeler:

① kan være varmt rullende metoden er veldig vanskelig å få veldig tynn stripe (tynn opp til 0,001 mm);

② kan gjøre produktet har en svært høy rekkevidde og en rekke mekaniske egenskaper og prosessen ytelse;

③ kan garantere høy presisjon størrelse, tykkelse er liten, langs stripen bredden og lengden av tykkelsen på uniform, god form, glatt overflate av ulike strip;

④ lave kostnader, høy effektivitet;

⑤ ruller fart, med høy produktivitet.


Hvis du er fornøyd med våre q195 kaldt valset stål, velkommen bestilling hos oss. Som en av de beste kalde rullet stål produsenter og leverandører i Kina har vi bulk hot salgs produkter på lager i ditt valg. For detaljerte kjemiske sammensetning og gratis prøve, kontakt vår fabrikk nå. Konkurransedyktige priser og god service tilbys.

Forespørsel