Q195 Kaldvalset stål

Q195 Kaldvalset stål

Kaldvalset stripe og arktykkelse på 0,1 ~ 3mm generelt, bredden på 100 ~ 2000mm; er varmvalset stripe eller stål som råstoff, ved romtemperatur ved kald valsemølle til et materiale. Det er mange typer kaldvalset stripe og er mye brukt. For å skille mellom ...
Chat nå

Produktdetaljer

Q195 Kaldvalset stål

Kaldvalset stripe og arktykkelse på 0,1 ~ 3mm generelt, bredden på 100 ~ 2000mm; er varmvalset stripe eller stål som råstoff, ved romtemperatur ved kald valsemølle til et materiale.

Det er mange typer kaldvalset stripe og er mye brukt. For å skille mellom forskjellige kjemiske sammensetninger og en rekke anvendelser av stripe, lett å velge og bruke, må forstå stål og stål og representasjonen av stål og klassifisering er nært beslektet.


Med den raske utviklingen av markedsøkonomi har nyskapende teknologi som bil-, instrumenterings-, radio-, forsvars- og romfartsindustri fremmet høyere krav til stripesorter, spesifikasjoner, ytelse og kvalitet, og varmvalset stripeproduksjon er langt fra tilfredsstillende. utviklingsbehov for alle samfunnslag. Derfor, i rullende maskiner og utstyr og kontinuerlig forbedring av prosessen, har produksjonen av kaldvalset stripe vært nok oppmerksomhet og utvikling, slik at den har en spesiell posisjon i rulleproduksjonen. Når behovet for å produsere tykkelse reduseres til en viss størrelse på stripen, det meste av kaldvalset måte. Fordi bruk av kaldvalsing for å forbedre stripens overflatekvalitet, forbedre mekaniske egenskaper og for å oppnå nøyaktig størrelsesavvik gir en garanti, så moderne fremmed stripe, for det meste varmvalsing og deretter kaldvalsing. USAs direkte bruk av stripen, nesten all kaldrullelevering.

Kaldvalset stripe Fordeler:

① kan være varm rullende metode er veldig vanskelig å få den veldig tynne stripen (tynn opp til 0,001 mm);

② kan gjøre at produktet har et veldig høyt utvalg og et bredt spekter av mekaniske egenskaper og prosessytelse;

③ kan garantere høy presisjon størrelse, tykkelse avvik er liten, langs stripens bredde og lengde på tykkelsen på den ensartede, god form, glatt overflate på de forskjellige stripene;

④ lave kostnader, høy effektivitet;

⑤ rullehastighet, med høy produktivitet.


Forespørsel