TRYKKPLATEN FARTØYET STÅL

TRYKKPLATEN FARTØYET STÅL

GNEE Steel spesialiserer tilførsel av kjele og trykk fartøy stålplate ex-lager til produsenter og ASME stempel produsenter i SE Asia. Fartøyet stål trykkplaten brukes for mange programmer der trykket inne er betydelig høyere enn atmosfærisk trykk. Behandles...
Chat nå

Produktdetaljer

GNEE Steel spesialiserer seg på levering av kjelen ogTrykk fartøy stålplate ex-lager til produsenter og ASME stempel produsenter i SE Asia. Fartøyet stål trykkplaten brukes for mange programmer der trykket inne er betydelig høyere enn atmosfærisk trykk. Det behandles annerledes til mange andre stål fordi konsekvensene av feil kan bli katastrofale-Hvis for eksempel en tallerken mislyktes resultatet kan bli at en sky av giftige kjemikalier og eksplosive damp og et høyt antall dødsfall.

Hva er fartøyet stål trykkplaten?

Fartøyet stål trykkplaten dekker en rekke stål karakterer som er utformet for bruk i trykktank, kjeler, varmevekslere og alle andre fartøy som inneholder en gass eller væske ved høyt trykk. Velkjente eksempler gassflasker for matlaging og sveising, oksygen sylindere for dykking og mange av store metallisk tankene du ser i et oljeraffineri eller kjemiske anlegg. Det er et stort spekter av forskjellige kjemikalier og flytende som som lagret og behandlet under press. Disse varierer fra relativt godartet stoffer som melk og palmeolje råolje og naturgass og deres destillater svært dødelige syrer og kjemikalier som methyl isocyanate. Så disse prosessene må gass eller væske å være veldig varmt, mens andre inneholder det ved meget lave temperaturer. Som et resultat er det en rekke ulike trykk fartøy stål karakterer som oppfyller ulike brukstilfeller.

Generelt kan de deles inn i tre grupper. Det er en gruppe av karbon stål trykk fartøy karakterer. Dette er standard stål og kan håndtere med mange programmer der det er lav korrosjon og lav varme. Som varme og korrosjon har mer effekt på stålplater krom, legges molybden og nikkel til gi ytterligere motstand. Platene er kollektivt kjent som krom Moly stål plater. Endelig som % av krom, nikkel og molybden øker du har svært motstandsdyktig rustfritt stålplater som brukes i applikasjoner og der oksid forurensning må være unngått-slik i mat og farmasøytisk industri.

Produksjon av trykkbeholdere er strengt regulert som følge av risikoene og som en konsekvens materialer som kan brukes i fartøy også tett er angitt. Vanligste spesifikasjonene for press fartøyet stål er EN10028 standarder-som er europeiske opprinnelse- og ASME/ASTM standarder som er fra USA.

Vår styrke er svært høy spesifikasjon fartøyet stål trykkplaten i olje-og gass og spesielt stål plate motstandsdyktig til Hydrogen indusert Cracking (her over) hvor vi har en av de største over hele verden.


Hvis du er fornøyd med våre trykkplaten fartøyet stål, velkommen bestilling hos oss. Som en av de beste kjele trykkplaten fartøyet stål produsenter og leverandører i Kina har vi bulk hot salgs produkter på lager i ditt valg. For detaljerte kjemiske sammensetning og gratis prøve, kontakt vår fabrikk nå. Konkurransedyktige priser og god service tilbys.

Forespørsel