TRYKKFARTFART STÅLPLATE

TRYKKFARTFART STÅLPLATE

GNEE Steel spesialiserer seg i levering av kjele- og trykkbeholder stålplate fra lager til fabrikanter og ASME frimerkeprodusenter over hele SE Asia. Trykkbeholder stålplate brukes til mange bruksområder der trykket inne er betydelig høyere enn atmosfæretrykket. Det blir behandlet ...
Chat nå

Produktdetaljer

TRYKKFARTFART STÅLPLATE

GNEE Steel spesialiserer seg i levering av kjele- og trykkbeholder stålplate fra lager til fabrikanter og ASME frimerkeprodusenter over hele SE Asia. Trykkbeholder stålplate brukes til mange bruksområder der trykket inne er betydelig høyere enn atmosfæretrykket. Det behandles annerledes på mange andre stål fordi konsekvensene av svikt kan være katastrofale - hvis for eksempel en plate mislyktes, kan resultatene være frigjøring av en sky av giftige kjemikalier eller eksplosiv damp og et stort antall omkomne.

Hva er trykkfartøystålplate?

Trykkbeholderens stålplate dekker en rekke stålkvaliteter som er designet for bruk i trykkbeholder, kjeler, varmevekslere og alle andre kar som inneholder gass eller væske ved høyt trykk. Kjente eksempler inkluderer gassflasker for matlaging og sveising, oksygenflasker for dykking og mange av de store metalliske tankene du ser i et oljeraffineri eller et kjemisk anlegg. Det er et stort utvalg av forskjellige kjemikalier og væsker som lagret og behandlet under trykk. Disse spenner fra relativt godartede stoffer som melk og palmeolje til råolje og naturgass og deres destillater til sterkt dødelige syrer og kjemikalier som metylisocyanat. Så av disse prosessene trenger gassen eller væsken å være veldig varm, mens andre inneholder den ved veldig lave temperaturer. Som et resultat er det et stort utvalg av forskjellige stålkvaliteter for trykkbeholdere som oppfyller de forskjellige brukssaker.

Generelt kan disse deles inn i tre grupper. Det er en gruppe karbonståltrykkkar. Dette er standardstål og kan takle mange bruksområder der det er lav korrosjon og lav varme. Ettersom varme og korrosjon har mer effekt på stålplatene krom, molybden og nikkel tilsettes for å gi ytterligere motstand. Platene er samlet kjent som Chrome Moly stålplater. Til slutt når prosentandelen av krom, nikkel og molybden øker, har du meget motstandsdyktige rustfrie stålplater som brukes i kritiske applikasjoner og hvor oksidforurensning må unngås - for eksempel i næringsmiddelindustrien og farmasøytisk industri.

Produksjonen av trykkbeholdere er tett regulert som et resultat av risikoen som er involvert, og som en konsekvens er materialene som kan brukes i fartøyer også tett spesifisert. De vanligste spesifikasjonene for trykkfartøystål er EN10028-standardene - som har europeisk opprinnelse - og ASME / ASTM-standardene som er fra USA.

Vår styrke er i den meget høye spesifikasjonen trykkplate stålplate brukt i olje- og gassindustrien og spesifikt i stålplate motstandsdyktig mot Hydrogen Induced Cracking (HIC) hvor vi har en av de største bestandene over hele verden.


Forespørsel